افزایش حملات موشک بالستیک یمنی‌ها به عمق سرزمین‌های اشغالی پیام‌های متعددی برای این رژیم داشته و نگرانی‌های عمیقی را در سرزمین‌های اشغالی نسبت به جبهه یمن و ناتوانی صهیونیست‌ها در مقابله با این موشک‌ها ایجاد کرده است. این در حالی است که دامنه اهداف نیروهای مسلح یمنی گسترده‌تر شده و زیرساخت‌های راهبردی رژیم صهیونیستی را نیز در بر گرفته است.

نیروهای مسلح یمنی به تازگی نیز ایستگاه تولید برق اوروت رابین در شهرک الخضیرة در جنوب حیفا را با موشک مافوق صوت فلسطین ۲ هدف قرار دادند.

نقطه کور رژیم صهیونیستی

کارشناسان و تحلیلگران مسائل راهبردی رژیم صهیونیستی معتقدند که این رژیم نسبت به تحولات جبهه یمن غافلگیر شده و توان تقویت نیروهای نظامی و تسلیحاتی خود علیه حوثی‌ها را ندارند و در حال حاضر هیچ فرصتی برای بازدارندگی در برابر نیروهای یمنی ندارد.

تحلیلگران صهیونیستی معتقدند که در حال حاضر امکان پر کردن شکاف ناشی از کمبود اطلاعات جاسوسی رژیم صهیونیستی و یا قدرت از بین بردن تهدیدات یمنی‌ها وجود ندارد.

«اوفیر دیان» مشاور مسائل راهبردی و امنیتی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی در مقاله‌ای در پایگاه خبری واللا با بیان اینکه باید یمنی‌ها جدی گرفته شوند، تاکید کرد که سرپوش گذاشتن مؤسسات رسانه‌ای اسرائیل بر ماهیت حملات موشکی یمنی‌ها که زیر ساخت‌های راهبردی این رژیم را هدف قرار می‌دهد، نمی‌تواند از خسارت‌های آن بکاهد.

دیان معتقد است سرویس‌های امنیتی و جاسوسی رژیم صهیونیستی اطلاعاتی از ساختارها و ماهیت فعالیت انصارالله و حملات راهبردی آنها ندارند که این یک تهدید واقعی برای جبهه داخلی اسرائیل ایجاد کرده و نگرانی‌های عمیقی از گسترش این حملات رقم زده است.

وی می‌افزاید که به نظر می‌رسد جامعه صهیونیستی هنوز ماهیت تهدیدات یمنی‌ها را درک نکرده و قدرت فهم ایدئولوژی آنها را ندارد.

تهدید راهبردی یمنی‌ها

ایال زیسر تحلیلگر مسائل خاورمیانه و آفریقا و نایب رئیس دانشگاه تل‌آویو معتقد است که یمنی‌ها تهدید استراتژیک برای اسرائیل هستند، گرچه در گذشته تصور می‌شد که آنها یک تهدید فرعی به شمار می‌روند، اما امروز مشخص است که یمن تهدید محوری برای اسرائیل است.

وی در مقاله خود در روزنامه اسرائیل هیوم می‌نویسد که ائتلاف بین المللی به رهبری واشنگتن نیز نتوانسته مانع حملات یمنی‌ها شود، چرا که حملات این ائتلاف علیه یمن محدود است و نمی‌تواند تأثیری بر توانمندی موشکی و نظامی نیروهای مسلح یمنی داشته باشد.

زیسر با تاکید بر اینکه عرصه یمن عرصه‌ای مهم تلقی می‌شود، ابراز داشت که این تهدید تنها بر اساس هدف قرار دادن عمق رژیم صهیونیستی نیست، بلکه آنها یک تهدید واقعی به شمار می‌روند که خطر آنها روز به روز گسترده‌تر می‌شود و تأثیرات منفی خود را در زندگی اسرائیلی‌ها نشان می‌دهد و ممکن است روند تحولات را به سمت جنگ فراگیر بکشاند.

این تحلیلگر ارشد مسائل رژیم صهیونیستی به فلج شدن دریانوردی این رژیم در دریای سرخ و بسته شدن بندر ایلات نیز اشاره و تاکید کرد که این موضوع برخی خسارت‌های اقتصادی را نیز به مصر وارد کرده است.

آکادمی امنیت راهبردی «مشعاف» رژیم صهیونیستی نیز معتقد است که اسرائیل از حملات یمن غافلگیر شده و آمادگی مقابله با این تهدید را نداشته است.

دکتر یوسی منشروف نویسنده این مقاله می‌افزاید که چالش انصارالله برای اسرائیل بیش از پیش با آتش بس تل آویو با حزب الله لبنان ملموس شده و موشک‌های بالستیک انصار الله گسترش پیدا کرده است و حملات اسرائیل نیز نتوانسته مانعی در برابر این حملات ایجاد کند.

وی ساختار قدرت در میان نیروهای مسلح یمنی را متنوع دانسته و تاکید کرد که این توانمندی‌ها بر اساس کمک‌ها و دانش فنی ایرانی‌ها گسترش پیدا کرده و نیروهای مسلح یمنی نیز خودشان توان بالایی در استفاده از این تجهیزات از خود نشان می‌دهند.

این گزارش می‌افزاید که رژیم صهیونیستی باید با همکاری بیشتر آمریکا در دوره دونالد ترامپ رئیس جمهور جدید این کشور که نشان داده اهتمام بیشتری به اسرائیل دارد، برای پر کردن خلأ‌های ناشی از این تهدیدات وارد عمل شده و راهبرد مشترکی با آنها در تقابل با انصار الله ایجاد کند.