مطبوعات و رسانه‌های مهم کویت عبارتند از:
۱- الرای: مهم ترین و قدیمی ترین روزنامه كویتی است از میزان تیراژ این روزنامه اطلاعی در دست نیست اما گفته می شودتا حدودی بر افكار عمومی كشور تاثیرگذار است .سردبیر آن ولید جاسم الجاسم میباشد.
۲- السیاسه: روزنامه دیگر كویتی است که با تیراژی حدود ۷۰ هزار نسخه چاپ می شود. این روزنامه در كشور های اردن، عربستان سعودی و مصر هم دفاتری دارد و نسخه هایی از آن به این كشور ها ارسال می گردد. سردبیر السیاسه احمد جارالله است كه از شخصیت های مطبوعاتی ضد ایرانی به شمار می‌رود.
۳– الانباء: روزنامه ای با تیراژی بیش از ۶۰ هزار نسخه است. این روزنامه در كنار خبر های رایج، نظرات و دیدگاه های رسمی دولت، نمایندگان مجلس كویت و وزرا را منعكس می سازد. سردبیرآن خانم بیبی المرزوق میباشد . مواضع روزنامه معتدل بوده ونویسنگان لیبرال و اسلام گرا هر دو در آن مقاله می‌نویسند.
۴- روزنامه «القبس»: روزنامه ای خبرساز و تا حدودی روشنفكرانه است. این روزنامه با تیراژی بیش از ۷۰ هزار نسخه از سوی موسسه مطبوعاتی القبس چاپ می شود. نسخه هایی از این روزنامه در كشور های عربی و حتی اروپایی توزیع میگردد. القبس نیز مانند سایر روزنامه های كویت قدمتی دیرینه دارد سردبیری روزنامه را ولید عبداللطیف النصف بر عهده دارد. دیدگاه های تحلیلی نویسندگان القبس درخور توجه است و به دلیل رویكرد های روشنفكری و به خصوص به دلیل همگرایی كویت با سیاست های آمریكا در منطقه می توان خط مشی این روزنامه را در مسیر تجدد طلبی ارزیابی كرد.
۵- روزنامه النهار: این روزنامه تنها روزنامه ای است که به شیعیان تعلق دارد . تعداد شمارگان آن مشخص نیست . سر دبیر آن عماد بوخمسین وابسته به یکی ازخانواده های شیعی ثروتمند کویت است.
۶- روزنامه الجریدة: روزنامه ای است که در دهه ۹۰ میلادی آغاز به کارکرد وعمدتا مواضع ضد ایرانی دارد .سردبیر آن خالد هلال المطیری است.
۷- مجله العربی: در كویت ده ها مجله با صفحات رنگی و كاغذهای گلاسه چاپ می شود اما هیچ كدام جایگاه «العربی» را ندارد. ماهنامه ادبی و فرهنگی العربی در سال ۱۹۵۸ میلادی توسط وزارت اعلام كویت تاسیس شد. ااین مجله در شرایطی منتشر شد كه هنوز دولت كویت استقلال خود را به طور كامل به دست نیاورده بود. كویتی ها برای داشتن مجله ای وزین كه بیانگرهویت فرهنگی آنان باشد دست به انتشار این ماهنامه زدند و برای نخستین بار از روزنامه نگاران مصری در این راه كمك گرفتند. اولین سردبیر این ماهنامه دكتر احمد زكی (از سال ۱۹۷۵-۱۹۵۸) بود . از آن پس دكتر محمد الرمیحی نویسنده و روزنامه نگار مشهور كویتی سردبیری این مجله را بر عهده گرفت (از سال ۹۹- ۱۹۸۲) و سپس سردبیری آن بر عهده سلیمان ابراهیم العسكری قرار گرفت که دارای دكترای تاریخ و ادبیات عرب بود. هم اکنون ابراهیم الملیفی سردبیرمجله میباشد . العربی مجله ای است كه تقریباً جدی ترین و جدیدترین مباحث روز را در حوزه های ادبیات، هنر، جامعه، علوم، نقد كتاب و اقتصاد مطرح می كند و با چاپی نفیس و تصاویری زیبا منتشر می شود.و ماهنامه ای وزین و كم نظیر است كه توانسته است بیش از پنجاه سال فعالیت مستمر خود را با كیفیتی خوب ادامه دهد.

رادیو و تلویزیون:

رادیو کویت از سال ۱۹۵۱ فعالیت خود را آغاز نمود و قبل از اشغال این کشور از سوی رژیم عراق، با چهار فرستنده برنامه‌های خود را به زبان‌های عربی، انگلیسی، فرانسه و فارسی پخش می‌کند. در کویت فرستنده رادیویی یا تلویزیون خصوصی وجود ندارد و این رسانه گروهی در کنترل کامل دولت است.
تلویزیون کویت در حال حاضر با چهار شبکه فعالیت می‌کند. یک شبکه به زبان عربی، شبکه دوم به زبان انگلیسی و شبکه های سوم و چهارم مختص پخش گزارش‌های ورزشی و فیلم‌های سینمایی است.