حتماً شنیدهاید که این اپلیکیشن در آمریکا ممنوع شده است و ممنوعیت تیکتاک باعث شده همه درمورد آن صحبت کنند…
ممنوعیت تیکتاک هفتهٔ گذشته صحنههای عجیبی را رقم زد، از اینفلوئنسرهایی که در ویدیوهای خود گریه میکنند تا افرادی که دوباره اکانتهای یوتیوبشان را فعال میکنند.
تیکتاک تنها در ایالات متحده بیش از ۱۷۰ میلیون کاربر دارد و در دوران کووید محبوب شد.
این اپلیکیشن در ابتدا بهعنوان اپی برای رقص و لبخوانی راهاندازی شد، اما حالا بیش از ۱.۰۴ میلیارد کاربر فعال ماهانه دارد و به ابزاری فوقالعاده برای جستوجو تبدیل شده است؛ چه بهدنبال ایدههایی برای قرار روزانه باشید یا محلی برای پیکنیک.
روز شنبه، ۱۸ ژانویه، این اپ محبوب ویدیویی در ایالات متحده ممنوع شد و فوراً از فروشگاههای اپل و گوگل حذف گردید و کاربران بهسرعت از اکانتهای خود خارج شدند.
تنها ۱۲ ساعت بعد، تولیدکنندگان محتوای آمریکایی بار دیگر روی صفحهها ظاهر شدند و این اپ دوباره قابل دسترسی شد. اکنون، بر اساس فرمان اجرایی دونالد ترامپ، قرار است اجرای ممنوعیت به مدت ۹۰ روز به حالت تعلیق درآید.
این اپلیکیشن پیشتر در برخی کشورهای جهان از جمله هند، نپال، ایران و اردن کاملاً ممنوع شده بود. در بسیاری از کشورها، نظیر بریتانیا، کانادا، استرالیا و ایرلند نیز استفاده از آن روی دستگاههای دولتی ممنوع است.
بنابراین پرسش بزرگی که برای افراد ساکن امارات مطرح میشود این است: آیا ممکن است ما هم در صف باشیم؟
خبر خوب این است که هیچ نشانهای وجود ندارد که امارات بخواهد راه آمریکا را دنبال کند و تیکتاک را ممنوع کند.
تیکتاک در آمریکا بهخاطر روابط پرتنش با کشور مبدأ این اپ، یعنی چین، ممنوع شده است و هیچ چیز نشان نمیدهد که روابط بینالمللی با امارات ممکن است منجر به نتیجهای مشابه شود.
اما سازندگان محتوا در امارات اکنون نگران این هستند که آیا این ممنوعیت بر آنها تأثیر خواهد گذاشت، چون اگر درصد بالایی از دنبالکنندگانشان در آمریکا باشد احتمال دارد بازدید و تعامل آنها آسیب ببیند.