خبرگزاری رویترز‏ در مقاله ای با عنوان “اولین قطع برق کویت در سال 2025” نوشت:

وزارت برق، آب و انرژی های تجدیدپذیر کویت روز چهارشنبه اعلام کرد که برق برخی از مناطق صنعتی و کشاورزی را به دلیل بارهای الکتریکی زیاد و تعمیر و نگهداری برخی از واحدهای تولیدی قطع می کند. بعداً اعلام کرد که برق به تمام مناطق بازگردانده شده است. این اولین قطع برق در سال 2025 است.

قطعی برق در کویت به عنوان “قطع برنامه ریزی شده” معرفی شده که به موجب آن برق در مناطق خاصی در طول بعد از ظهر، زمانی که اوج مصرف به دلیل استفاده زیاد از وسایل سرمایشی است، قطع می شود. دمای هوا در کویت، یکی از اعضای اوپک، طی هفته گذشته حدود ده درجه افزایش یافت و به نزدیک به 38 درجه سانتیگراد رسید.

این وزارتخانه روز چهارشنبه در پلتفرم X خود اعلام کرد که قطع برق در «مناطق محدود» برخی از مناطق کشاورزی در العبدلی، الروضتین و الوفره و همچنین برخی مناطق صنعتی در بندر عبدالله، صبحان، شهر صنعتی الصلیبیه، شهر صنعتی الری و شهر صنعتی الشویخ را آغاز خواهد کرد. این وزارتخانه قبلا گفته بود که قطعی برق در صورت وقوع، بیش از سه ساعت در روز نخواهد بود.

بعداً، این وزارتخانه در بیانیه دوم تأیید کرد که برق به تمام مناطقی که قطع شده بودند، به دلیل “پایداری سیستم برق و موفقیت اقداماتی که انجام داده بود” بازگردانده شده است.

وزارت برق، آب و انرژی های تجدیدپذیر سال گذشته برای اولین بار پس از سال ها به قطع برق برنامه ریزی شده متوسل شد. این به دلیل افزایش مصرف، گسترش محیط شهری، افزایش دما و تاخیر در تعمیر و نگهداری برخی نیروگاه ها بود.

در حال حاضر تعداد زیادی از واحدهای تولید برق برای آماده سازی برای فصل تابستان که دمای هوا گاهی به 50 درجه سانتیگراد می رسد در حال تعمیر و نگهداری هستند.
این وزارتخانه در بیانیه جدید تأیید کرد که با سازمان شبکه برق خلیج فارس برای حمایت از شبکه کویت “برای حفظ ثبات سیستم برق کشور” هماهنگ شده است.

روزنامه الرای کویت روز چهارشنبه گزارش داد که این کشور دریافت 600 مگاوات از شبکه خلیج فارس را به عنوان بخشی از توافقنامه واردات انرژی که اخیراً توسط وزارت برق و شورای همکاری خلیج فارس امضا شده است، آغاز کرده است.

دولت به دنبال حل مشکل افزایش بار برق در فصل تابستان از طریق پروژه های جدید با همکاری چین و بخش خصوصی کویت و واردات برق از سایر کشورهای خلیج فارس است.

در ماه نوامبر، وزیر برق، آب و انرژی های تجدیدپذیر انتظار داشت که 17350 مگاوات ظرفیت تولید برق جدید را طی پنج سال آینده اضافه کند که 30 درصد آن از منابع انرژی تجدیدپذیر تامین می شود و کل سرمایه گذاری ها پنج میلیارد دینار (16.27 میلیارد دلار) برآورد می شود.

در ماه مارس، کویت و چین توافقنامه ای برای اجرای پروژه های انرژی تجدیدپذیر با ظرفیت تولید تقریباً 3500 مگاوات امضا کردند که می تواند به 5000 مگاوات افزایش یابد. این وزارتخانه از مشتریان خواست در مصرف برق به ویژه در ساعات اوج مصرف بین ساعت 11 صبح تا 5 بعد از ظهر صرفه جویی کنند.